>Milka Festival in Oostenrijk

>Er zal er maar ééntje zijn die op 1 en 2 februari luidkeels boe roept in het Oostenrijkse wintersportgebied Zillertal Arena. En dat is de paarse Milka Koe, die Gerlos op stelten gaat zetten. Met de komst van de Milka Choco Tour laat het chocolademerk op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari in Gerlos een spectaculair chocoladefestival losbarsten. Als het erom gaat aandacht te trekken, dan is Milka geen stunt gek genoeg. Verwierf de fabrikant van chocoladedelicatessen al wereldfaam met paarse Milka koeien in de Alpenweiden, nu trekt de Milka Choco Tour met een
compleet Milka-dorp door Oostenrijks’ topskigebieden. Leuk en leerzaam voor het hele gezin. In het dorp wordt gedemonstreerd hoe de chocolade wordt bereid uit de beste cacao en uit eersteklas Alpenmelk. Ook kunnen bezoekers meteen smullen van Milka-chocolade die vers en warm uit een ‘bron’ op knapperige kaakjes wordt opgevangen. Nog leuker is de Milka Choco Rally, een spannende en hilarische competitie waaraan iedere bezoeker van het Milka-dorp gratis kan deelnemen. Jong en oud kunnen de uitdaging aangaan. Wie meedoet, krijgt een Milka Choco Rally Pass en kan daarop stempels verdienen door deelname aan sportieve activiteiten:
een Minibob Challenge, waarbij de bobsleeër, de door de Milka Koe vastgestelde tijd zo dicht mogelijk moet proberen te benaderen, behendigheidsproeven in de Ski and Boarder’s Fun Area, een cacao-frisbeespel, melkkannen kegelen en een dobbelsteenspel. Het in Tirol (West-Oostenrijk) gelegen Zillertal Arena behoort met 163 kilometer superieur geprepareerde pistes in alle moeilijkheidsgraden en 50 banen en liften tot de grootste en modernste skigebieden van Oostenrijk. www.zillertalarena.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.