>Op avontuur in Zweden

>Wie het avontuur zoekt, voorkeur heeft voor puur natuur en authentiek voedsel prefereert kan uitstekend terecht bij de Zweedse Bergsportvereniging (STF) en alle aanbieders met het keurmerk van ‘Naturens Bästa’. Nature´s Best is het eerste nationale kwaliteitslabel voor tochten in de natuur binnen Europa. Deze vorm van ecotoerisme laat Zweden van zijn beste kant zien. Bij STF kunnen kinderen tot 15 jaar in gezelschap van volwassenen in de berghutten gratis overnachten. De bergsportorganisatie heeft overnachtingsmogelijkheden op diverse plaatsen in de bergen, maar ook in de omgeving van skipistes. STF heeft zo’n 320 herbergen, 10 berghutten en 40 plekken met huisjes in het Zweedse bergland. Internationaal werkt de bergsportvereniging samen in de International Youth Hostel Federation (IYHF). Het Kungsleden-traject, een gemarkeerd wandelpad, is zeer populair. Ook zijn er cursussen in snowboarden, telemarkskiën, snowkite, en ijsklimmen. Meer informatie: Bergsportaccomodatie en boekingen: www.svenskaturistforeningen.se Naturens Bästa: Naturens Bästa

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.