>Op expeditie in Ecodrome

>Expeditie Ecodrome Zwolle sluit het jubileumjaar 2007 net zo bijzonder af als het park het nieuwe jaar begint. Tijdens de kerstvakantie organiseert het themapark verschillende extra activiteiten voor jongere en oudere bezoekers met als hoogtepunt bijzondere indoor roofvogelshows op zondag 30 december en zondag 6 januari.
Tijdens de kerstvakantie organiseert Expeditie Ecodrome Zwolle verschillende extra activiteiten. Naast dat bezoekers op expeditie kunnen gaan in een goudmijn, de jungle en de dierenwereld, verzorgt een expeditieleider dagelijks tochten door de IJstijd waarbij verhalen worden verteld over onder meer de grottenleeuw en de wolharige mammoet. Daarnaast zijn er op zondag 30 december en zondag 6 januari exclusieve indoor roofvogelshows. Op alle dagen van de kerstvakantie (m.u.v. 25 december, 31 december en 1 januari) zijn er tevens verschillende kids-activiteiten waarbij onder meer de mogelijkheid bestaat om geschminkt te worden. Meer informatie over Expeditie Ecodrome Zwolle is te vinden op www.ecodrome.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.