>Overtocht.nl brengt water naar vakantiebeurs

>Nog nooit was er zó veel water op de jaarlijkse Vakantiebeurs. De verantwoordelijkheid voor deze ludieke actie ligt bij Overtocht.nl, specialist in ferryovertochten binnen Europa. Hoewel de organisatie op dit front de grootste speler in Nederland is, bleef een presentatie aan het grote publiek tot nu toe uit. Nu dat er dan eindelijk van komt, worden kosten noch moeite gespaard. Overtocht ‘overspoelt’ de Vakantiebeurs met een gigantische hoeveelheid water.
Vrijwel de hele stand bestaat uit water; maar liefst 6.500 liter in totaal. In de enorme waterbak liggen tal van radiografisch bestuurbare bootjes en een haven, vuurtoren en hindernisbaan.
Overtocht.nl werkt samen met 41 ferrymaatschappijen op zo’n vierhonderd trajecten. Of het nu gaat om een overtocht tussen Turkije en Griekenland of tussen Finland en Estland: het wordt geregeld. De organisatie is hét aanspreekpunt voor alle Nederlanders die waar dan ook in Europa een oversteek per boot willen maken. Met de auto, caravan, motor, bus, camper, fiets of gewoon als voetganger. Via Overtocht.nl is elke denkbare boot in Europa razendsnel te boeken. Dat kan zowel via het reserveringssysteem op de website als telefonisch.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.