>Overwinteren op het strand van Ibiza

>Iedereen op Ibiza is mooi. Misschien komt het door het goudgele zonlicht waardoor de bewoners lijken te stralen, maar waarschijnlijk is het ook gewoon de relaxte sfeer op het eiland. Niet zo gek als je bedenkt dat je nog tot en met oktober op het strand kunt liggen. Niet gezegd dat het buitenleven daarna voorbij is, want het hele jaar door kun je genieten in de zon. Kannetje sangria, bordje pata negra en het leven gaat z’n gangetje. Volgens velen heeft het eiland zijn harmonische sfeer te danken aan zogeheten magnetische velden. Met name de baai Cala d’Hort in het zuidwesten staat bekend om z’n energieke krachten. Locals gaan erheen om te mediteren, maar toeristen komen er vooral vanwege het uitzicht op Es Vedrà, een rots die 2 km uit de kust ligt. Maar mooie plekjes te over op Ibiza. Als je wilt kun je 24 uur per dag gaan stappen, maar je kunt ook lekker een beetje wandelen, fietsen en lunchen op het strand. Lees het hele verhaal bij de Telegraaf

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.