>Pippi Langkous komt naar Nederland

>Pippi Langkous, het ondeugende meisje uit de verhalen van Astrid Lindgren, komt zaterdag 12 en zondag 13 januari 2008 naar Nederland. Ze neemt een aantal van haar vrienden mee, om samen ter plekke avonturen te beleven en de boel op stelten te zetten op de vakantiebeurs te Utrecht. Pippi komt naar Nederland om het Zweedse Pippipretpark ´Astrid Lingrens Värld´, oftewel de ‘Wereld van Astrid Lindgren’ te promoten bij het Nederlandse publiek. Pippi Langkous speelt de hoofdrol in dit leuke attractiepark ‘ in Vimmerby in Zweden.
Om het geheel een extra feestelijk tintje te geven, organiseert VisitSweden in samenwerking met Astrid Lingrens Värld een kleurwedstrijd. Alle Nederlandse pippi liefhebbers mogen hier aan mee doen. De kleurplaat is te vinden op: www.visitsweden.com/Pippi-Kleurwedstrijd
De kleurwedstrijd loopt nog tot 6 januari aanstaande. De winnaar van deze Pippikleurplatenwedstrijd wordt bekend gemaakt op 12 januari op de vakantiebeurs. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen, van allerlei Pippi speelgoed tot een heuse reis met je vader en moeder naar het Zweedse Pippipark! Het is Pippi zelf die de prijzen uitreikt.
De stand van Astrid Lindgrens Wereld is op de vakantiebeurs te vinden in Hal 10, standnummer G057 van 7 januari tot en met 13 januari 2008. www.alv.se

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.