>Prinses treedt op in kasteeltuinen

>Wie van toneel houdt is tijdens het winterse evenement Winterwonderland, van 22 december tot en met 6 januari en de weekenden van januari, in Kasteeltuinen Arcen aan het goede adres: de IJsprinses zal weer ten tonele verschijnen. Jarenlang was zij het gezicht van het winterse evenement van Kasteeltuinen Arcen. Na een aantal jaren van afwezigheid keert zij weer terug in haar Winterwonderland in het winterse sprookje ‘De IJsprinses en haar betoverde sneeuwpop’.
In een grote theatertent wordt meerdere malen per dag in een ijzig decor het spannende sprookje opgevoerd. Koukleumers hoeven zich geen zorgen te maken; de theatertent is verwarmd en er zijn voldoende tribunes om zo’n 600 mensen te kunnen laten genieten van de voorstelling. Het theaterstuk wordt uitgevoerd door Peter van het Hof en de Arcense toneelvereniging ‘Het IJsgenot’. De voorstelling wordt ondersteund door vrolijke muziek en wordt afgesloten met het Winterwonderlandlied. Het sprookje is te bewonderen om 12.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur en 17.00 uur. www.kasteeltuinen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.