>Rondreis Andalusië met design hotels

>AmbianceTravel, specialist in bijzondere hotels en reizen met karakter, introduceert voor 2008 een nieuwe rondreis Andalusië waarbij de reiziger logeert in design hotels. AmbianceTravel zocht voor de reis hotels die zijn gevestigd in historische en karakteristieke gebouwen, maar een design interieur hebben. Deze mix van modern en klassiek levert hele bijzondere combinaties op en een aangename sfeer. De rondreis voert langs de vele hoogtepunten van Andalusië en de prachtige steden in Zuid-Spanje.
De hotels zijn met zorg geselecteerd. AmbianceTravel heeft in de rondreis design hotels in Malaga, Granada, Cordoba, Sevilla en Jerez de la Frontera opgenomen. Alle hotels hebben 4- of 5 sterren en liggen steeds in het centrum van de stad, zodat je die makkelijk te voet kunt verkennen. Vaak is er een zwembad of wellness centre. Ook deze zijn altijd met zorg gedecoreerd.
AmbianceTravel biedt de 8-daagse rondreis ‘Design Hotels Andalusië’ als vliegreis met huurauto. Maar wie liever met de eigen auto naar Spanje gaat, kan ook uitsluitend de rondreis boeken. Behalve deze rondreis met design hotels, heeft AmbianceTravel ook diverse rondreizen met overnachting in Paradores of andere karakteristieke Spaanse hotels zoals cortijo’s of haciënda’s.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.