>Speel mee in vakantiefilm

>Zoover.nl is dit jaar wederom op de Vakantiebeurs in Utrecht te vinden. Zoover is een
vakantiewebsite waarop bezoekers hun beoordeling van een vakantie kunnen achterlaten. Van 8 tot 13 januari kunnen bezoekers meespelen in een indrukwekkende vakantievideo. Rondtoeren in een Zoover bus, een ontspannende boottocht over de rivier en een fraaie wandeling door de natuur. Bovendien maken de bezoekers die in het bezit zijn van een Zoover flyer elke dag kans op een citytrip naar keuze. Sinds kort is het mogelijk om op Zoover.nl een zelfgemaakte vakantievideo te plaatsen. Met deze nieuwe toevoeging op Zoover kunnen mensen zich een nog realistischer beeld vormen van de accommodaties en bestemmingen op de website.
Om mensen te attenderen op deze nieuwe functie, is het voor de bezoekers mogelijk om bij de Zooverstand (A012) in Hal 1) een unieke vakantievideo te maken. Bezoekers kunnen meespelen in diverse scènes. Het is mogelijk om alleen of met z’n tweeën mee te spelen in een eigen gemaakte film. Na het maken van de video krijgen de bezoekers deze meteen mee op DVD.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.