>Staatssecretaris lanceert toeristisch jaar

>Woensdag 12 december lanceert staatssecretaris Frank Heemskerk van Economische Zaken het themajaar Nooitverwacht Nederland. In dit themajaar staan de onverwachte plekjes van Nederland centraal. In het buitenland kent men Nederland vooral van de klassieke iconen (tulpen, molens), de steden, kust en de oude meesters. Wat men vaak niet weet, is dat Nederland nog veel meer te bieden heeft bijvoorbeeld in de vorm van bijzondere attracties en locaties. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) zal in 2008 ruim 100 ‘parels’ onder de aandacht brengen om binnenlands- en inkomend toerisme te stimuleren.

Een van die parels is het capsulehotel; een drijvende voormalig reddingscapsule waar je op een bijzondere plek de nacht door kan brengen. De staatssecretaris zal op 12 december de sleutel van Nooitverwacht Nederland in ontvangst nemen van de algemeen directeur van het NBTC Jos Vranken om het hotel als eerste ‘parel’ binnen Nooitverwacht Nederland symbolisch te openen. Gedurende het jaar 2008 zal de sleutel meerdere locaties en bijzondere attracties in Nederland openen. www.nooitverwachtnederland.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.