>Stand voor reizen met beperking

>Tijdens de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht heeft Toegankelijk.com weten te zorgen voor een aparte toegankelijke ingang en een aantal gereserveerde invalidenparkeerplaatsen. Via deze ingang, in hal 12, komen de doelgroepbezoekers onmiddellijk bij de stand van Toegankelijk.com: D-106. Gezien het grote aantal unieke bezoekers dat nu al regelmatig de website www.Toegankelijk.com bezoekt, worden er heel veel gerichte bezoekers verwacht op de stand. Op de stand van Toegankelijk.com zullen er allerlei voorbeelden van geschikte vakantiemogelijkheden worden gepresenteerd in binnen- én buitenland; individueel-op-maat of groepsgewijs georganiseerd, diverse thema’s zoals watersport, wintersport, avontuurlijk en een eerste eigen selectie van bestemmingen. De boodschap voor de bezoekers zal dan ook snel duidelijk zijn: er kan echt véél meer dan gedacht of zelfs gedroomd: “onbeperkt-er-op-uit voor iedereen”. De betrokkenheid van de reizigers – voor en door mensen met een beperking – wordt ook op de beurs in de praktijk gebracht door de diverse vacatures voor zowel betaalde als vrijwillige functies.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.