>Tel de dagen af tot kerstmis…in het Frans

>Vanaf 1 december tot en met 24 december is het mogelijk om af te tellen tot Kerst met de adventkalender van Maison de la France.
Op de website www.franceguide.com/nl staat namelijk het adventkalenderspel. Geïnteresseerden vullen hier hun emailadres in om deel te nemen aan het spel. Door een vakje te openen vindt men dagelijks een bijzonder recept of een leuk vakantie idee in het Franse gebied Centraal Massief.
Maar wanneer men goed zoekt naar de Kerstman en zijn goeie vriend Beer vindt men misschien wel een verblijf of vliegtickets naar het Centraal Massief. Behalve deze prijzen is er ook dagelijks kans op een mand met streekproducten uit het Massief Centraal, een weermeter of een diner voor twee bij een chique restaurant.
Degenen die zich snel inschrijven voor de kalender maken bovendien kans op messen van het merk Laguiole of kaarten voor de vakantiebeurs.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.