>Themawandelingen in Reykjavik

>Naast de reguliere stadsrondritten door Reykjavik per bus zijn er ook diverse themawandelingen mogelijk. Ga op stap met een kenner en laat u alles vertellen over een bepaald onderwerp zoals de IJslandse keuken, literatuur, architectuur en kunst. Of ga op zoek naar trollen en elven. Waar komt het geloof in deze figuren vandaan en luister naar de verhalen die er over trollen en elven zijn. En voor diegene die op zoek is naar entiteiten kan onder begeleiding van een medium een zeer interessante rondleiding krijgen De tour begint in de avond wanneer de juiste sfeer gecreeerd is voor een goed spookverhaal. Voor meer informatie: www.birna.is of www.hauntediceland.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.