>Tikibad van Duinrell weer open

>Het Tikibad op Vakantie- en attractiepark Duinrell, dat in oktober door een grote storing in de machinekamer abrupt haar deuren moest sluiten, gaat op 21 december aanstaande weer open.
Zowel de vakantiegasten, die alweer in groten getale hebben geboekt voor de kerstvakantie, als de daggasten kunnen dan weer naar hartenlust gebruik maken van het tropische Tikibad. Naast andere spannende waterattracties en het golfslagbad is er een scala aan waterglijbanen die zorgen voor meer dan een kilometer lang glijplezier. De trouwe gasten van het Tikibad zullen ontdekken dat er tijdens de herstel- en onderhoudsperiode veel nieuwe dingen zijn gerealiseerd.
Het belangrijkste nieuws is de spectaculaire glijbaan ‘Tyfoon’, waarin aan het eind van de tocht de snelheid door de kracht van het water wordt afgeremd en er ‘g-krachten’ voelbaar zijn. Deze baan is zeker een aanwinst voor de liefhebbers van spanning en sensatie. De ‘Tyfoon’ is in de plaats van de ‘Tornado’ gekomen en ook de ‘Cycloon’ is vervangen door een nieuwe baan.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.