>Travelta.nl nieuwe reissite

>De nieuwe reisportal Travelta.nl wil zich onderscheiden van rivalen als Reisradar en Ilse Reizen met allerlei Web 2.0-toepassingen.
De bèta-versie van de nieuwe reisportal Travelta.nl werd eind vorige week gelanceerd door het Zwolse bedrijf Xpand. “We bouwden al veel webapplicaties voor de reiswereld. Maar de grote frustratie van het zoeken naar vakanties op internet is dat je nog geen site hebt waar al het aanbod bij elkaar komt en waarbij je tegelijkertijd eerdere vakanties en reisplannen kan delen met elkaar”, vertelt Paul van der Klooster, directeur van Travelta.
De site ontsluit op dit moment het reisaanbod van ongeveer twintig touroperators. “Arke en Oad komen daar later deze maand nog bij”, verwacht Van der Klooster. Hij schat dat Travalta.nl dit voorjaar zo’n tachtig procent van het totale online reisaanbod zal bevatten. Travelta.nl krijgt commissie op elke geboekte reis. “In die zin zijn we hetzelfde als de andere reisportals. Maar daarnaast stellen we de gebruiker centraal met interactieve toepassingen. De andere sites bieden dat niet.” (Bron: Emerce)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.