>Tuin-inspiratie opdoen in Zwolle

>TuinIdee, het tuinevenement voor de buitengenieters, mensen met groene vingers en echte tuinliefhebbers vindt plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2008 in IJsselhallen Zwolle. TuinIdee Zwolle is het grootste overdekte tuinevenement van Noord-, Oost- en Midden-Nederland, waar naar verwachting zo’n 18.000 bezoekers op af zullen komen. Het aanbod op de beursvloer van TuinIdee Zwolle is bijzonder breed en gevarieerd: van inspiratietuinen tot buitenkeuken, van bloembollen tot potterie en van sauna’s tot bijzondere plantensoorten.
Het centrale themaplein van de beurs is ‘Leven in Balans’, waarmee TuinIdee Zwolle appelleert aan de trend van bewustwording, evenwicht en innerlijke groei. Passend bij deze trend stemmen tuinliefhebbers hun tuin steeds meer af op een lifestyle die aansluit bij hun persoonlijkheid en voldoet aan een hoge standaard van comfort. TuinIdee Zwolle biedt hen via een speciaal themaplein volop informatie en inspiratie op het gebied van natuur, milieu, klimaat, gezondheid, bewegen en wellness.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.