>Veel publiek naar Winterwonderland Arcen

>Het is weer winters gezellig in Kasteeltuinen Arcen. Bezoekers scharen zich met warme chocolademelk rond het kampvuur op de Kasteelhof en genieten van de gezellige warmte van het houtvuur. Duizenden bezoekers hebben de bloemenshow in het kasteel bezocht en de IJsprinses begroet in de verwarmde theatertent. Speciaal tijdens Winterwonderland is het park geopend tot 19.00 uur. De duizenden lampjes verlichten het park op een bijzondere manier. De vele lampionnen in de Oosterse watertuin en in het bamboebos zorgen voor een mystieke sfeer. De dagafsluiting op het bordes van het kasteel krijgt steevast een ovatie van het publiek. De sneeuwmannen zorgen samen met de IJsprinses voor een bijzondere finale van een dag Winterwonderland. Winterwonderland vindt nog plaats tot en met zondag 6 januari en in de weekenddagen van januari. www.kasteeltuinen.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.