>Verlangen naar vakanties met VW-bus

>De hippies van toen, nu in goeden doen, kopen met een oud VW-busje een stukje jeugd en geschiedenis terug. Net zulke belangrijke klanten als babyboomers van in de zestig, met een vrijgekomen lijfrente-polis, die met hun ouders in zo’n busje destijds helemaal Malmèdy of Bastogne in de Ardennen haalden. Of soms wel eens Oostenrijk of de Cote d’Azur. Zoals de brommer de scholier in de jaren ’60 nieuwe reikwijdte gaf, vergrootte het VW-busje de actieradius van hele families tegelijk. Niet zomaar een autotype, maar icoon voor een nieuwe vrijheid. Het is nostalgie die verkoopt, Kieft en Klok in Renkum doen er goede zaken mee, als grootste van Nederland en ommelanden. Lees het hele verhaal bij de Stentor

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.