>Volop tulpen op vakantiebeurs

>Keukenhof en Panorama Tulip Land geven acte de présence op de Vakantiebeurs te Utrecht om de Bollenstreek nog prominenter in beeld te brengen. Dat gebeurt bij ‘Beleef Nederland’, het Lekker weg in eigen land-evenement in hal 12 van het beurscomplex. Daar krijgen in het kader van het toeristisch themajaar ‘Nooitverwacht Nederland’ vooral de onbekende plekjes van ons land extra de aandacht. Zo ook dus de Bollenstreek, een typisch Nederlandse streek die veel mensen wel kennen, maar ook weer niet precies weten wat er zoal is te beleven. Veel zintuigen worden geprikkeld bij een bezoek aan de Bollenstreek. In het voorjaar zijn de geuren en kleuren van de prachtige bloemen te bewonderen in de mooiste lentetuin ter wereld, Keukenhof, en bij Panorama Tulip Land is het ‘s werelds grootste Tulip Panorama schilderij. Op de stand zullen ook andere toeristische aanbieders uit de Bollenstreek staan. Een en ander gebeurt in samenspraak met de VVV Holland Rijnland, die ook een aandeel levert in deze specifieke Bollenstreekpromotie. De vakantiebeurs is geopend van 9 tot en met 13 Januari van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag tot 22.00 uur.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.