>Win een reis naar Caribisch gebied

>>Win een reis naar Caribisch gebied 9Van 8 tot en met 13 januari 2007 zijn er op de Vakantiebeurs bij Trinidad & Tobago en Virgin Atlantic (hal 1 stand F018) prijzen te winnen met als hoofdprijs 2 tickets naar deze
Caribische eilanden. Kom langs voor een glaasje rumpunch, waan je in tropische sferen en ontdek alle mogelijkheden die de eilanden te bieden hebben en wat er het komende seizoen te beleven is; Wordt het feesten tijdens carnaval of duiken tussen spectaculaire roggen en koraal óf
misschien wel meezingen met beroemde artiesten tijdens het Jazz festival?
Ontdek zelf het onontdekte op stand 01.F018. Trinidad is typisch Caribisch, gezellig druk en levendig. Het veelzijdige eiland biedt ontzettend veel op het gebied van natuur, cultuur, uitgaan, muziek, feesten, lekker eten en relaxen. Het kleine, noordelijker gelegen, Tobago is een echt
vakantieparadijs, met schilderachtige vissersdorpjes en een prachtige flora en fauna. Een ware must voor natuur- en vogelliefhebbers. De eilanden herbergen diverse natuurcentra als het wereldberoemde Asa Wright Nature Centre en meer dan 108 soorten zoogdieren, 55 reptielen, 25 amfibieën en 620 typen vlinders. www.gotrinidadandtobago.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.