>Winter in dierenpark Wissel

>>Winter in dierenpark Wissel 9In Dierenpark Wissel staan in de kerstvakantie allerlei activiteiten op het programma. De jonge bezoekers kunnen zich laten meeslepen door het spannende kerstpoppenkastverhaal op eerste en tweede kerstdag, zich laten schminken als hun favoriete dier en de speurtocht Go MAD! maken. De Wintersafari neemt bezoekers mee op een frisse tocht langs de dieren in Dierenpark Wissel. Bezoekers kunnen nog tot 6 januari de speurtocht Go MAD! maken. Samen met dierentuinen uit heel Europa zet Dierenpark Wissel zich in om de flora en fauna van Madagaskar te beschermen en te behouden. Voor de jongste bezoekers is er extra veel vertier in de kerstvakantie! Dagelijks worden spannende poppenkastvoorstellingen gegeven en de schminkmeiden van Dierenpark Wissel toveren iedereen in een mum van tijd om tot een brullende leeuw, fladderende vlinder of een ander dier. www.wisselzoo.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.