>Wintersportseizoen is begonnen!

>>Wintersportseizoen is begonnen! 12Met een geweldig pak verse sneeuw is Oostenrijks populairste skigebied Zillertal Arena geopend dit weekend. Op de fraaie pistes van het Tiroolse skiparadijs ligt zelfs tot 130 cm. Daarmee krijgen de nieuwste ontwikkelingen in Zillertal Arena extra glans: volgend weekend wordt de gloednieuwe Kreuzjoch-X-Press tussen Zell en Gerlos in gebruik genomen, waardoor de 163 kilometer aan pistes nog beter met elkaar verbonden zijn.
Het lange weekend van 14 tot 17 december staat in het teken van de Grote Ski & Snowboard Opening. Ski-, snowboard- en carvingcursussen, Umbrella Rock met optredens van Korrekt, Fisherman’s Friends en Orange 4 en ’s avonds après-ski met DJ Moped. Zie www.skiopening.de
Een sensatie is de nieuwe bijna 1500 meter lange Arena Coaster, de eerste achtbaan in de Alpen. Griezelige golven, steile bochten en twee kurkentrekkers van 360 en 540 graden maken deze attractie tot een must voor thrill seekers.
Net zo spectaculair is het nieuwe Hot Zone Snowpark, het walhalla voor de snowboarders. Het park omvat onder meer twee ‘kicker lines’ (gemakkelijk en gemiddeld) en een moeilijker ‘jib line’ met een rainbow box, een kinked box, een straight box en een curved box. Zie www.hot-zone.tv

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.