>Avontuurlijke vakantie in Namibië

>Of je nu Bosjesmannen wilt ontmoeten, leeuwen, olifanten, stokstaartjes of eindeloze woestijnen wilt zien, de wereldberoemde rode zandduinen en een enorme canyon wilt doorkruisen, Namibië is hét land om Afrika nog in zijn puurste vorm te zien. Dunbevolkt door mensen, overspoeld door wilde dieren. Voor wie dit alles van dichtbij wil meemaken, heeft Sunny Cars nu een aantrekkelijke oplossing. Een comfortabele 4×4 terreinauto met tent(en) op het dak, inclusief een kampeeruitrusting op maat.
Ondanks de ruige natuur en een woestijn waarin het overdag meer dan 40 graden warmer kan zijn dan ’s nachts, leent Namibië zich uitstekend voor een individuele (gezins)vakantie per huurauto. Het prachtige land is veilig en de wegen zijn goed. Sunny Cars neemt nu ook het laatste beletsel weg voor een autoroute op eigen houtje: de vraag waar en hoe je accommodaties boekt. Die neem je namelijk gewoon mee, in de vorm van een tent op het dak van je vierwiel aangedreven Toyota of Nissan terreinwagen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.