>Belangstelling voor reisveiling groeit

>>Belangstelling voor reisveiling groeit 11Via de website www.vakantieveilingen.nl zijn in 2007 ruim 5.400 vakantie arrangementen via een veiling verkocht. Dit is een nieuw record en een ruime verdubbeling t.a.v. het jaar 2006. In totaal zijn door deelnemers aan een vakantieveiling meer dan 140.000 biedingen uitgebracht. Het betreft hier veilingen via internet, waarbij het eerste bod Euro 1,- betreft. Bezoekers van de website kunnen per opbod meebieden tot het einde van de veiling. Wie bij het sluiten van de veiling het hoogste bod heeft gedaan, koopt het arrangement voor de geboden prijs. De vakanties variëren van weekend arrangementen in hotels en bungalowparken tot complete zonvakanties. We zien dat steeds meer mensen een veiling een leuke manier vinden om hun vakantie te boeken, omdat ze zelf de prijs kunnen bepalen, aldus Pauline Kaptein. Kaptein is binnen Emesa B.V. verantwoordelijk voor de website www.vakantieveilingen.nl .

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.