>Curaçao komt het best uit onderzoek

>Van de bezoekers van vakantiewebsite www.zoover.nl kiest 30% voor de Nederlandse Antillen en Aruba als favoriet vakantieland in het Caribische gebied. Een online enquête onder 2309 bezoekers van Zoover heeft dit duidelijk gemaakt. Het best beoordeelde eiland van de Antillen is Curaçao met een gemiddeld cijfer van 8,1.
In het onderzoek konden de bezoekers kiezen naar welke Caribisch eiland zij het liefst een bezoek zouden willen brengen. Gebleken is dat de Nederlandse Antillen en Aruba als populairste uit de bus komen. Dertig procent van de bezoekers koos voor deze eilandengroep. Het zonnige Cuba wordt door 19 procent van de bezoekers gekozen en komt hiermee op de tweede plaats terecht. Op plaats drie staan de eilanden met de mooie palmstranden, de Bahamas. De best beoordeelde bestemming van De Nederlandse Antillen en Aruba, is het eiland Curaçao. Curaçao scoort op Zoover een gemiddeld cijfer van 8,1 en is maar liefst 177 keer beoordeeld. Curaçao is het grootste en bevolkingsrijkste eiland van de Nederlandse Antillen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.