>Dierenrijk richt aandacht op katachtigen

>>Dierenrijk richt aandacht op katachtigen 9Tijdens de carnavalsvakantie, van zaterdag 2 tot en met zondag 10 februari, organiseert Dierenrijk de Kattenkoppenweek. Gedurende deze themaweek wordt extra aandacht besteed aan de katachtige dieren zoals de tijgers, lynxen en wilde katten, maar ook aan de kathaaien. Tevens is er aandacht voor verklede kinderen. Zij hebben op 2, 3, 4 en 5 februari gratis entree wanneer zij verkleed naar Dierenrijk komen. Op woensdag 6 februari sluit het park het carnaval af met het haringhappen voor ijsberen. Voor wie op één van de carnavalsdagen (2, 3, 4 en 5 februari) een bezoek brengt aan het park, heeft Dierenrijk een vrolijke aanbieding. Per betalende ouder krijgt één kind gratis toegang. Deze actie is uitsluitend geldig wanneer kinderen verkleed komen. www.dierenrijk.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.