>Eerste Camper van het Jaar-prijs

>Voor de eerste maal wordt dit jaar de vakjuryprijs ‘Camper van het Jaar’ toegekend. Winnaar van deze titel is de Hobby Van Exclusive. Een compacte kampeerauto met een smal ontwerp die de camper wendbaarder maakt en gewicht bespaart ten gunste van het laadvermogen. Qua design gaat Hobby verder dan de concurrentie. Met gevoel voor traditie in combinatie met eigentijdse vormgeving met klassieke lijnen afkomstig van de in 1984 geïntroduceerde en legendarische Hobby 600. Letterlijk en figuurlijk staat de Exclusive ook bol van de handigheidjes. Nieuw is de in de zijwand geïntegreerde luifel. De driehoekige raampartijen die in de lijn van het voertuig mee groeien van Exclusive naar Exclusive L zijn uniek. Het idee hangkasten onder bedden in te richten zorgt voor een ruimtelijk effect in het interieur. De jury is verder onder de indruk van het grote aantal, goed verspreide lichtpunten in het interieur. Ook de stijlvolle inrichting van de badkamer met veel hout en nieuw vormgegeven dakluik toont de moed in dit ontwerp.Meer wetenswaardigheden over de winnende camper is onder andere te vinden in het februarinummer van de KCK. www.hobby-caravans.de

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.