>Gratis stedengids over Istanbul

>>Gratis stedengids over Istanbul 9Opmerkelijk: 150.000 hippe stedengidsen over Istanbul, gratis verspreid via de Boomerang-rekken in de horeca. Touroperator en luchtvaartmaatschappij Corendon, aanbieder van stedentrips naar de Turkse metropool, begint vandaag als reisorganisatie met dit experiment. Bij succes maken Boomerang en uitgeverij Mo’media er een traditie van. Het handzame ‘100% Istanbul’ gris je zó mee uit kroeg of restaurant. En 100%
gratis. Net als de bekende Boomerang Freecards past hij gemakkelijk in je zak. Thuis kun je je dan verlekkeren aan het trendy gidsje, dat boordevol gouden tips én eye-openers staat over uitgaan, shopping, leuke hotels, wandelingen, cultuur en bezienswaardigheden.
In de stedengids krijg je praktische informatie over de Corendon-hotels, tarieven en hoe je kunt boeken. Dat kan via www.corendon.nl, maar ook wordt verwezen naar de ANVR-reisbureaus. Verder is het boekje een heldere gids als je eenmaal in Istanbul bent aangekomen en je de stad gaat verkennen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.