>In een uur naar romantisch Malta

>>In een uur naar romantisch Malta 8Zonovergoten baaitjes, ongerepte natuur en een een wereldschat aan cultuur. Malta is één groot openluchtmuseum en bevat alle ingrediënten voor een droomvakantie met de liefde van je leven. In nog geen paar uur vliegen bevind je je op dit idyllische eiland in het hart van de Middellandse Zee. Waar je ook kijkt, op Malta zie je overal spectaculaire architectuur. Van de oudste tempel ter wereld (gewijd aan de godin van de vruchtbaarheid) tot de indrukwekkende forten van St.John’s ridderorde, Romaanse catacomben en de meest barokke kathedralen. Romantici mogen de grot van Calypso niet missen! De legende vertelt dat nimf Calypso Odysseus hier zeven jaar vasthield om hem lief te hebben. Malta wordt geroemd om het schone strand en kristalheldere zeewater. Verscholen achter kliffen en inhammen tref je verrassend mooie baaitjes. De Maltezer archipel bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en Comino. De talen zijn Maltees en Engels, de munteenheid is sinds 1 januari 2008 de euro. www.visitmalta.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.