>India is in!

>India is één van de snelst groeiende toeristische bestemmingen ter wereld. In twee jaar is het aantal Nederlandse vakantiegangers naar het land gestegen van ruim 36.000 in 2005 naar bijna 50.000 in 2007. Dit maakte de heer Manas Ranjan Pattanaik, directeur van India Tourism in Amsterdam, bekend. Nederlandse reisorganisaties spelen op de trend in en bieden een breed aanbod aan vakanties naar India met onder meer rondreizen, strandvakanties, vaarvakanties of safari’s. Met de groei in het aantal vakanties naar India verandert ook het bezoekersprofiel. Werd India 10 jaar geleden vaak nog gezien als een bestemming voor ‘backpackers’ en ervaren reizigers, inmiddels trekt het land een heel breed reizigerspubliek variërend van families en gezinnen met kinderen tot liefhebbers van luxe rondreizen. India Tourism wil vooral het bezoek van Nederlandse vakantiegangers in het midden- en hogere segment stimuleren. Hierin past onder meer de nieuwe meerdaagse treinrondreis door de zuidelijk staat Karnataka met de luxe trein ‘Golden Chariot‘. De ‘Golden Chariot’ gaat in 2008 rijden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.