>Indianendans in Brabant

>>Indianendans in Brabant 12De Ice Mountain Dancers, een unieke dansgroep bestaande uit indianen uit de San Juan Pueblo maakt in het weekend van 26 en 27 januari haar opwachting in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. De groep trad nooit eerder op in Europa en debuteert, gehuld in kleurrijke kledij, tijdens de Western Experience. Naast deze topact staan ook countrymuziek, linedance, een western markt en veel paardenspektakel op het programma. De Ice Mountain Dancers heeft nog nooit eerder in Europa opgetreden. Zij dansen nog traditionele ‘Buffalo Dance’ en ‘Deer Dance’. Samen met de Indiaanse Pow-Wow dansers van de First Nation Dance Company vormen zij één van de hoogtepunten van de Western Experience, het grootste allround Western Festival van Europa.
Behalve Indiaans muziek is er nog veel meer Indiaanse cultuur te vinden. Zo zullen er Tipi’s te zien zijn evenals tal van Arts & Crafts zoals Indiaanse tapijten, sieraden en schilderijen. Daarnaast kunnen bezoekers zelf deelnemen aan linedance op grote dansvloeren en een spectaculaire paardenshow bijwonen waarbij alle vormen van western riding aan bod komen.
www.westernexperience.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.