>Jeruzalem voert Holy Pass in

>In Israël is de Jerusalem Holy Pass ingevoerd. Die biedt toeristen tegen zeer gereduceerd tarief toegang tot de toeristische attracties van de stad. De pas kost voor volwassenen 99 shekel en voor kinderen 50 shekel (omgerekend 18 en 9 euro). Met de pas krijgt men korting in restaurants en winkels in het oude centrum van Jeruzalem en kan er tegen gereduceerd tarief worden meegereisd op bus nr.99; de rode dubbeldekker die langs de toeristische hoogtepunten van de stad rijdt. De pas kan worden aangeschaft bij de deelnemende attracties, hotels, kiosken en bij het Tourist Information Office bij de Jaffa Gate. De pas is één week geldig. Meer informatie is te vinden op www.holypass.co.il. Hier staan de deelnemende toeristische attracties en is een plattegrond van de stad te downloaden. Bellen kan ook: 00972 26271422.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.