>Met een Eend de Provence verkennen

>>Met een Eend de Provence verkennen 9In samenwerking met Het Frankrijk Huis introduceert Huureeneend.nl een tweetal rondreizen door de Provence, die bekend staat om zijn prachtige lavendelvelden en pittoreske dorpjes. Om deze unieke vakantietrips luister bij te zetten, staan twee 2CV’s te pronken in de Frankrijkhal tijdens de Vakantiebeurs van 9 tot 12 januari. Vanaf april worden er twee Provence rondreizen uitgevoerd. De Route Provençale voert langs de hoogtepunten van de regio, zoals de Gorges du Verdon en Plateau de Vaucluse maar toert ook langs de ‘groene kust’ met plaatsen als St. Tropez en Bormes-les-Mimosas. De Lavendelroute neemt de reiziger mee van Nyons naar Sault en combineert de geur van lavendel met de charme van Provençaalse dorpjes. Verblijf onderweg vindt plaats in sfeervolle hotels of chambres d’hôtes. De reizen zijn te boeken op www.huureeneend.nl en www.frankrijk.nl. De 2CV staat klaar bij het eerste hotel. De rijafstanden variëren van 60 tot 125 kilometer per dag. Het routeboek biedt bovendien extra tips en informatie over de streek, bezienswaardigheden en goede restaurants.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.