>Movie Park Germany breidt fors uit

>Movie Park Germany breidt zijn Nickland fors uit. Het themagebied, waar bezoekers SpongeBob en zijn vrienden persoonlijk kunnen ontmoeten, blijkt zo populair dat het film- en entertainmentpark heeft besloten er acht nieuwe attracties te openen. Nickland beslaat vanaf eind april 30.000 vierkante meter, omgerekend zeven voetbalvelden. Ruim 200.000 Nederlanders maakten in 2007 al kennis met SpongeBob en zijn vrienden, die men in levende lijve in het film- en entertainmentpark nabij Oberhausen kan ontmoeten. Nickland biedt vermaak voor jong en oud. Zo kunnen de kinderen in SpongeBob’s splashbash plezier maken met water of een spannende rit in de Atomic Flyer van Jimmy Neutron maken. De allerkleinsten mogen met Dora mee op een prachtige treinreis. Nickland telt vanaf eind april komend jaar 17 attracties, waarvan acht nieuwe. Groot en klein kunnen dan o.a. in de ‘flume ride’ samen met Dora een tocht maken over een tropische rivier met watervallen en tropische begroeiing. www.movieparkgermany.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.