>NH Hoteles nu ook op de Veluwe

>NH Hoteles heeft Conference Resort De Sparrenhorst in Nunspeet wordt toegevoegd aan de huidige portfolio. NH Hoteles beschikt zo in totaal over 32 hotels met 5977 kamers in Nederland. Arco Buijs – Business Unit Director Benelux, UK, France & Africa – is uitermate trots op deze nieuwe aanwinst in de collectie NH hotels. ‘De Sparrenhorst past perfect in de huidige portfolio, waarin we al geruime tijd op zoek waren naar een goede aanvulling op de Veluwe. Die wens is nu werkelijkheid geworden en daar ben ik trots op. De Sparrenhorst is een zeer stijlvol en modern designhotel. Wij zijn zeer enthousiast over het concept en de inrichting, die beide door Els Willemse zijn ontwikkeld. Ik denk dat we met onze inmiddels 32 hotels op diverse interessante locaties in Nederland op de juiste manier uitbreiden.’

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.