>Oostenrijks ski-gebied even in Efteling

>Op zoek naar de Oostenrijkse wintersport sfeer? Het Salzburgse skigebied Ski amadé is nog één weekend aanwezig in het SalzburgerLand-dorp in de Winter Efteling. In dit typisch Oostenrijkse huttendorp kunnen kinderen op echte sneeuw leren skiën terwijl ouders zich met een Glühwein en Oostenrijkse achtergrond muziek in het echte Oostenrijk wanen. Het familievriendelijk skigebied Ski amadé heeft deze winter veel sneeuwplezier en aantrekkelijke aanbiedingen voor families. Oostenrijks grootste skigebied, Ski amadé in SalzburgerLand, biedt met 860 kilometer piste haar gasten sneeuwzekerheid en skiplezier voor jong en oud. De vijf skiregio’s Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en Großarltal hebben hun winteraanbod aangepast op de familie. Talloze skischolen bieden beginners- en gevorderde skiklassen voor zowel de kinderen als de ouders. Ook buiten de piste gaat het sneeuwavontuur verder: rodelen, schaatsen, iglo’s bouwen, een rit met de paardenslee of een bezoekje aan de halfpipes. Ook voor de kleintjes zijn er diverse activiteiten zoals sneeuwpoppen maken, de winterolympiade voor kinderen, het kindercarnaval en de skishows. www.skiamade.com/family

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.