>Reiskrant Reisgids tipt voor 300 landen

>Vanaf vrijdag 1 februari biedt Reiskrant.nl van De Telegraaf de online ‘Reiskrant Reisgids’ aan met informatie en persoonlijke vakantietips over ruim 300 landen, streken en steden. De Telegraaf is hiervoor een samenwerking aangegaan met de onafhankelijke redactie van SurpriseTickets.nl. De Reiskrant Reisgids bestaat uit een vaste redactie die de leukste plekjes op de wereld weet te vinden en een passie heeft voor reizen.
Op reiskrant.nl kun je makkelijk aangeven wat voor soort vakantie je wilt: avontuurlijk, luxueus, cultureel of in de bergen. Als je een interessante bestemming gevonden hebt, zijn de beste reisdeals naar de door jou gekozen plek in één muisklik beschikbaar. “De Reiskrant Reisgids is een bron van informatie maar vooral ook inspiratie voor wie een volgende vakantie zoekt,” licht Femke Schippers, site manager van Reiskrant.nl toe. “De redactie van Surprise Tickets geeft in de Reiskrant Reisgids haar persoonlijke tips en adviezen. Naast praktische weetjes tref je bij alle bestemmingen ook veel persoonlijke tips zoals het restaurantje dat je echt niet mag missen of wat je op jouw bestemming kunt doen met een klein budget.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.