>Retourtje Utrecht: Goedkoopste wereldreis!

>Ook voor mensen die er niet over peinzen om voor een dag of wat hun woonplaats te verlaten voor een trip naar het (verre) buitenland is een bezoek aan de Vakantiebeurs 2008 in de Jaarbeurshallen (tot en met 13 januari) zeker de moeite waard. In een dag kun je heel veel proeven van wat andere landen te bieden hebben. En na uren door de tentoonstellingsruimte gelopen te hebben voel je je verrijkt en vermoeid, maar ook dat je voor 14 euro een hele leuk dag uit hebt gehad. Wie echter ook maar een greintje reisbloed in zich heeft, krijgt zin om direct de koffers, wandelschoenen, ski’s, zwembroek etc. te pakken om dadelijk te vertrekken!
Lees de reportage van Elke Dag Vakantie met veel foto’s of bekijk het filmpje.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.