>’Schat’ van een hotel in Amsterdam

>In 2008 geeft Amsterdam haar mooiste geheimen prijs. Onder de noemer ‘Amsterdam Hidden Treasures’ presenteert Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) de vele verrassende toeristische en culturele bezienswaardigheden aan bezoekers uit binnen- en buitenland. The Toren is op hotelgebied een van de beste Hidden Treasures van Amsterdam. Een spectaculair designhotel gerestyled door Wim van de Oudeweetering waar een verblijf een absolute belevenis is. Een doordacht samenspel van design, service, luxe en spannende details zorgen voor een unieke ervaring voor elke gast. The Toren is een verrassend geheim in de Amsterdamse binnenstad. Achter de fraaie gevels van twee 17de eeuwse grachtenpanden ligt dit kleine, maar unieke designhotel, dat niet te vergelijken is met andere hotels in de stad. In de eerste plaats dankzij het spannende interieur, dat zich het beste laat omschrijven als theatraal en enigszins mystiek – klassiek met een knipoog naar het heden. Een ware belevenis van sfeer dus, met opwindend mooie details: het nieuwste behang op interieur gebied uit Milaan en Parijs tot en met de spectaculaire 2-persoons jacuzzi’s met lichteffecten in de Special DeLuxe kamers.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.