>Snelle info verre rondreizen

>Voor de reiziger die al wel weet naar welk land hij wilt, maar nog niet weet met welke reisorganisatie hij op pad gaat, is er nu de website Verrerondreizen.nl. Op deze nieuwe site worden overzichtelijk per land aanbieders van rondreizen getoond, zodat het aanbod makkelijk kan worden vergeleken. Het antwoord op de vraag “Welke reisorganisatie gaat naar welk land?” staat sinds januari op de nieuwe website www.verrerondreizen.nl. De makers van de site hebben voor ons uitgezocht bij wie je terecht kunt wanneer je een rondreis wilt maken op een verre bestemming. Kies bijvoorbeeld voor het land Thailand voor een overzicht van alle aanbieders van rondreizen naar Thailand. Vervolgens kan het aanbod van de reisorganisaties voor dat ene land eenvoudig worden vergeleken door een directe link naar het specifieke landenaanbod van de aanbieder te volgen. Verrerondreizen.nl wordt o.a. gepromoot via de reissite Wereldwijzer.nl . Sinds de oprichting deze maand is de site al bezocht door ruim 4.000 internetters die op zoek zijn naar een rondreis op een verre bestemming.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.