>Snelle vaarroutes naar Scandinavië

>Nederlandse vakantiegangers naar Denemarken, Zweden en de Baltische Staten hebben komende zomer de keuze uit negen verschillende routes van Scandlines. Hiermee heeft Scandlines het dichtste routenet op de Oostzee. Alleen al vanuit de Duitse havens voert Scandlines dit jaar zes verschillende verbindingen uit. Met de sterk groeiende populariteit van vakanties naar Denemarken en Zweden, maken ook Nederlandse reizigers steeds meer gebruik van de overtochten van Scandlines. Wie snel, filevrij en zonder stress over de Oostzee naar Denemarken of Zweden wil reizen, kiest bijvoorbeeld voor de ‘Vogelvluchtroute’ tussen Puttgarden en Rødby. Elke 30 minuten is er een afvaart met één van de moderne schepen van Scandlines. De hele check-in procedure verloopt zeer efficiënt en razendsnel. Zo is de check-in tijd voor mensen met een reservering slechts 15 minuten. De overtocht duurt 45 minuten. Een andere Scandlines verbinding naar Denemarken is Rostock – Gedser (12 uur). Alle routes van Scandlines kunnen in Nederland worden geboekt bij Seabridges (www.seabridges.nl) of bij het reisbureau. Boeken via de eigen website www.scandlines.de kan ook.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.