>Taiwan wil ook in spotlight

>De Olympische Spelen 2008 in China dragen bij aan de groei van toerisme naar Azië uit Nederland. De bestemming Taiwan is echter nog onontdekt. Dit is een goede reden voor het Taiwan Tourism Buro om zichzelf te presenteren tijdens een workshop voor de reiswereld.
Taiwan ligt op een afstand van 160 kilometer ten zuidoosten van China en maakt deel uit van een Oost-Aziatische eilandenketen. Taiwan is net zo groot als Nederland; het eiland heeft een lengte van 300 kilometer en een breedte van 150 kilometer. De hoofdstad van Taiwan is Taipei, een moderne metropool dat het hoogste gebouw ter wereld herbergt: de 101 Tower is meer dan 508 meter hoog. Het eiland biedt verder een boeiende mix tussen oude Chinese cultuur, westerse luxe en spectaculair natuurschoon. Dit, in combinatie met een subtropisch klimaat en de zeer uitgebreide en gevarieerde keuken, maakt Taiwan een erg aantrekkelijke bestemming.
Taiwan is goed vanuit Nederland te bereiken, hetgeen zeker een positieve ontwikkeling is voor het toerisme vanuit Nederland. Momenteel wordt er door verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf Schiphol naar Taiwan gevlogen, te weten: China Airlines (dagelijks), Eva Airways (4 x per week). KLM (dagelijks) en Cathay Pacific (dagelijks via Hong Kong).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.