>Thema: Frankrijk aan zee

>>Thema: Frankrijk aan zee 9Het nieuwe zomerprogramma van Het Frankrijk Huis staat in het teken van Frankrijk aan Zee. Het thema sluit naadloos aan op het aanbod van bijzondere vakantieadressen in Frankrijk. Het betreft een selectie van hotels, huizen, appartementen, chambres d’hotes en villa’s in de Franse regio’s aan zee zoals de Cote d’Azur, Provence, Bretagne, Atlantische kust en Corsica. Het aanbod is te zien op de site, www.frankrijk.nl en wordt gepresenteerd in het eigen mini-magazine, dat begin februari verschijnt. Nieuw in het zomerprogramma van Het Frankrijk Huis is Corsica. Het eiland is qua grootte het 3e eiland in de Middellandse Zee en ontbreekt daarom niet in het programma Frankrijk aan Zee. Bijzonder is de 8-daagse Rondreis “Dwars door Corsica”. Tijdens deze rondreis maakt men kennis met het échte Corsica. “Uitgangspunt is altijd de vraag of we hier zelf de vakantie door zouden willen brengen. Met zijn tweeën, met vrienden of met de hele familie.” aldus Josée Schouten, directeur van Het Frankrijk Huis. Het magazine wordt op verzoek gratis toegestuurd en is te bestellen via de site www.frankrijk.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.