>Travelta wil overzicht scheppen

>”Hoe kunnen we zo hoog mogelijk op jullie site komen te staan.” Het was één van de eerste vragen, die Zwollenaar Paul van der Klooster kreeg van een grote touroperator. Ze waren zelfs bereid extra te betalen voor de prominentste plek.
Maar zo werkt www.travelta.nl van het Zwolse bedrijf Xpand, waar de 36-jarige Van der Klooster eigenaar van is, niet. “Mensen moeten kunnen vertrouwen op onze informatie. Als je je laat kopen dan ben je binnen de kortste keren je betrouwbaarheid kwijt”, benadrukt Van der Klooster.
Zelf wil hij wel graag bovenaan staan. “Het is natuurlijk een voordeel als je weet hoe het werkt in de automatiseringsbusiness. Wij hebben redacteuren in dienst die weten hoe ze met woorden en namen zo hoog mogelijk geïndexeerd worden op zoekmachine Google. Het zorgt ervoor dat onze pagina heel snel opgepikt wordt als mensen lukraak gaan zoeken.”
De reissite draait sinds 5 december en inmiddels heeft dik tachtig procent van alle reisaanbieders zich bij Travelta aangesloten. (Bron: de Stentor)

One Response

  1. Sander

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.