>Tussendoor naar Turijn

>Stedentrips, kort maar krachtig, zijn dankzij de komst van de low cost-luchtvaartmaatschappijen enorm populair geworden. Was de vakantie vroeger een eenmaal-jaarlijks terugkerend fenomeen waar maanden van tevoren naar werd uitgekeken, anno 2007 is het heel gewoon om er een paar keer per jaar op uit te vliegen. Steden die vroeger matig werden bezocht staan ineens op de toeristische wereldkaart. Een mooi voorbeeld is Turijn in Italië. Bij velen bekend als de stad waar alle Fiatjes vandaan komen, maar vooral na de Olympische Spelen van 2006 is de Noord-Italiaanse stad een populaire bestemming geworden. Ook al omdat de Italiaanse overheid onder ’Olympische dwang’ de stad een esthetische metamorfose heeft doen laten ondergaan, is Turijn zeker op cultureel en culinair gebied een bezoek waard. Neem alleen al de fameuze witte truffel… Lees het hele verhaal op Telegraaf

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.