>Veluwe lanceert toeristisch tijdschrift

>“Eigenlijk is de Veluwe één grote speeltuin” zegt oud-staatssecretaris Medy van der Laan in het Veluwe-magazine. Het 0-nummer van dit nieuwe toeristische tijdschrift wordt komende week op de Vakantiebeurs uitgereikt door Annelies van der Kolk, toerisme-gedeputeerde van de Provincie Gelderland aan de oud-staatsscretaris. In het eerste nummer wordt het koninklijk erfgoed van de Veluwe belicht, waaronder de voormalige jachtchalets van de Oranje’s en de Koningswegen. Handig is het uitgebreide evenementenoverzicht met ruim tweehonderd sportieve, culturele, culinaire en ‘beestachtige’ activiteiten. Voor puzzelaars zit er een pittige puzzel in het tijdschrift, waarmee een hotelarrangement op de Veluwe te winnen valt. Kookliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het enige echte Veluwse Kruutmoes-recept. En voor wandelaars is er een prachtige wandelroute beschreven. Bezoekers van de Vakantiebeurs kunnen het eerste nummer van dit glossy tijdschrift gratis ophalen bij de Veluwepresentatie in hal 12. Na de beurs is het magazine voor € 3,50 te koop bij onder andere de VVV en ANWB-vestigingen in Nederland.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.