>Verdienen aan vakantiefilmpjes

>Tripr.TV (www.tripr.tv) lanceert een dienst waar reizigers eenvoudig videoreviews van hotels kunnen plaatsen. Wanneer een videofilmpje een hotelboeking oplevert ontvangt de maker hiervoor een vergoeding. Iedereen kan nu eenvoudig video’s van hotels publiceren en delen via Tripr.TV. Zodra andere reizigers naar aanleiding van de videoreview een boeking plaatsen ontvangt de publisher eenderde van de commissie. De gangbare commissie in de hotelbranche varieert tussen de 5 en 15 procent per reservering.
Jan Kooman, oprichter van Tripr.TV: “In feite zijn wij een soort YouTube voor de reisbranche. Iedereen kan zijn video’s publiceren. De hotels staan met een vlaggetje op de Google Maps landkaart waardoor je direct ziet in welke buurt een hotel zich bevindt. Doordat de filmpjes door vakantiegangers geschoten zijn krijg je een goede indruk van het hotel alvorens je boekt. Bewegend beeld is immers veel realistischer dan de vaak gedateerde foto’s van hotels.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.