>Verdrijf winterdip op Trinidad

>Trinidad & Tobago, de meest zuidelijk gelegen eilanden van het Caribisch gebied, is de perfecte vakantiebestemming om af te rekenen met de winterdip. Wat te denken van 11 uur zon per dag en een aangename temperatuur van 24ºC? Verruil dus je wintersjaal voor een zonnebrand en je winterse strandwandeling voor ontspanning op een zonovergoten palmenstrand! De tweelingeilanden vormen het natuurlijke medicijn tegen de winterdip en laden je op voor een succesvol 2008.
Op Travel.msn.com staat dit idyllische eiland bij de top 10 bestemmingen voor 2008. Met zijn pittoreske dorpjes en zijn vele eenzame zwemstranden, waaronder Pigeon Point, Englishman’s Bay en Castara Bay, is Tobago gemaakt om in een hangmat te bekomen van de Nederlandse drukte en het beroerde Hollandse winterweer. Toch kun je er ook actief vakantie vieren. Rondom het eiland liggen sommige van de beste duikspots van het Caribische gebied met zowel kleurrijke koraalriffen als spannende scheepswrakken. www.gotrinidadandtobago.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.