>Wat is de beste Bed & Breakfast?

>Op maandag 11 februari wordt tijdens de eerste Nationale Bed & Breakfast Dag in ’t Spant in Bussum de prijs uitgereikt voor het beste Bed & Breakfast van Nederland. Het evenement voor bed & breakfast eigenaren is gebaseerd op kennis, netwerken én inspiratie. Er worden lezingen gehouden over uiteenlopende onderwerpen die met het runnen van een bed & breakfast te maken hebben: het starten van een B&B, verzekeren, belasting, calimeromarketing, promotie, internet en zoekmachinemarketing. Tijdens de Nationale Bed & Breakfast Dag wordt op een feestelijke wijze het beste bed & breakfast van 2008 bekend gemaakt. De genomineerden zijn: Bed & Breakfast ’t Gasthuis in Bemelen (Limburg), Bed & Breakfast La Belle Meuse in Well (Limburg) en B&B At The Beach in Den Haag (Zuid-Holland). Vorig jaar heeft de Stichting Bed & Breakfast Nederland een classificatiesysteem voor de B&B-branche ontwikkeld: de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De kwaliteit van de deelnemende B&B’s wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen. www.bedandbreakfastclassificatie.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.