>Wat voor een fietser bent u?

>‘Wat voor type wandelaar of fietser bent u? Een toerrijder of een puntenkoerser? Een ontdekker of een rondkijker?’ De ANWB komt met een zelf-test op de beurs waarbij prijzen verloot worden. Verder toont de ANWB alvast prototypes van zijn Fietsroutebox en Wandel-GPS. De ANWB pakt met vier grote hoekstands in de Hollandhal uit op de komende Fiets- en Wandelbeurs in de Amsterdamse RAI. De bezoeker kan hier een testformulier invullen. Daarop kan hij aankruisen hoe hij zich zelf inschat als fietser of wandelaar: resp. een toerrijder, puntenkoerser of ronderenner? Een ontdekker, verkenner of rondkijker? Een puntentelling wijst uit of de eigen inschatting op waarheid berust of niet. Onder de invullers worden twee genomineerde fietsen verloot: de Giant Expedition RSO, een hybride op maat voor langere fietsreizen, die onlangs tot Fiets van het Jaar uitgeroepen is. En de nr. 2 van de genomineerden: de Cosmo RS2, ook van Giant. Als derde prijs een compleet Nomad-wandelpakket. Elke dag wordt een winnaar uitgeroepen: de prijsuitreikingen vinden plaats om 16.30 uur in de stand van de ANWB.
Voor meer informatie: www.anwb.nl en www.fietsenwandelbeurs.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.